Bel ons

Over Daily Movers

  •   Professioneel verhuisbedrijf
  •   Eigen gespecialiseerde verhuizers en handymannen in dienst
  •   Vriendelijk en kwaliteit

Daily Movers

Na jaren werkzaam te zijn in de schoonmaakbranche is Daily Movers in 2019 opgericht. Daily Movers is een jong familiebedrijf gevestigd in Zaandam. Wij zijn voornamelijk werkzaam in provincie Noord-Holland. Onze werkzaamheden zijn onder meer gericht op het verhuizen van particulieren en bedrijven. Daarnaast zijn we experts in het reinigen van productieruimtes, horeca, kantoren, hotels, VvE’s en woningen. Naast het leveren van onze schoonmaakdiensten, kan je bij ons ook terecht voor specialistische reiniging en onderhoud- en renovatie diensten. Sinds de start van Daily Movers hebben wij ons ingezet om onze verhuisdiensten aan te bieden met de juiste prijs en kwaliteitsverhouding.

  • Altijd servicegericht
  • Professioneel en vakbekwaam
  • 24/7 bereikbaar

Bedrijfsverhuizing zonder bedrijfsstilstand?

Verhuizen zonder stilstand is het streven van Daily Movers. Wij snappen dat bedrijfsstilstand grote gevolgen kan hebben voor jouw bedrijf. Daarom willen we dit bij elke verhuizing tot een minimum beperken. Onze planners organiseren jouw bedrijfsverhuizing en zijn daarom ook onmisbaar. Onze project-/verhuismanager maakt samen met jouw bedrijf een verhuisplan en bewaakt de uitvoering op de verhuisdag. Zo ontzorgen wij jouw verhuizing. Neem contact met ons op voor meer vragen over jouw (bedrijfs) verhuizing.

Verhuizen en opleveringsschoonmaak?

Bedankt voor jouw bericht
Jouw aanvraag is verzonden

Verhuizen met een glimlach

Ga je binnenkort verhuizen? Dan wil je uiteraard dat je spullen met de grootste zorg naar je nieuwe woning of bedrijfspand vervoerd worden. Ben je op zoek naar een betrouwbaar én goedkoop verhuisbedrijf? Dan ben je bij verhuisbedrijf Daily Movers aan het juiste adres. Wij verhuizen niet alleen, maar helpen je ook met het inpakken van de inboedel en het (gedeeltelijk) ontruimen van jouw woning. Uiteraard zetten we jouw inboedel in de nieuwe locatie weer op hun plek.

Handyman of verhuislift nodig?

Wanneer je kiest voor Daily Movers, kies je voor échte service. Wij stellen jouw belangen voorop en dat is onze flexibele service.

Gastvrij en servicegericht

Wij stemmen onze diensten op jouw wensen af.

× Hoe kan ik je helpen?