Bel ons

Verhuislift huren

Verhuislift tijdens het verhuizen

Wil je zware, grote of dure inboedel verhuizen? Voor Daily Movers is geen uitdaging te groot. Wij maken gebruik van een verhuislift die bij lastige situaties in krappe trappenhuizen de ideale uitkomst is. Onze verhuisexperts zorgen ervoor dat jouw verhuizing professioneel en soepel verloopt. Je kunt bij ons online jouw verhuizing inplannen en een verhuislift toevoegen. Dus wil je binnenkort verhuizen en heb je ook een verhuislift nodig? Maak dan gebruik van onze online verhuisplanner!

  • Ervaren verhuizers
  • Verhuislift of handyman beschikbaar
  • Onderhoud en reiniging voor de oplevering van jouw (oude) bedrijfspand

Service. Daily Movers

Daily Movers is een verhuisbedrijf dat de verhuisservice hoog in het vaandel heeft staan. Verhuizen levert regelmatig veel stress op. Wij ontnemen je dit graag door jou te helpen in het verhuisproces. Door onze verhuisexpertises kunnen wij je op een professionele wijze ontzorgen. Heb je speciale wensen? Daily Movers heeft de expertise om je volledig op maat hierin te kunnen voorzien.

Vragen?

Bedankt voor jouw bericht
Jouw vraag is verzonden

Hét verhuisbedrijf voor een geheel ontzorgde verhuizing

Een kleine selectie uit onze verhuiswerkzaamheden

Verhuizen en opleveringsschoonmaak?

Bedankt voor jouw bericht
Jouw aanvraag is verzonden

Verhuizen met een glimlach

Ga je binnenkort verhuizen? Dan wil je uiteraard dat je spullen met de grootste zorg naar je nieuwe woning of bedrijfspand vervoerd worden. Wij verhuizen niet alleen, maar helpen je ook met het inpakken van de inboedel en het (gedeeltelijk) ontruimen van jouw woning. Uiteraard zetten we jouw inboedel op de gewenste plek in jouw nieuwe locatie.

Handyman of verhuislift nodig?

Wanneer je kiest voor Daily Movers, kies je voor échte service. Wij stellen jouw belangen voorop en bieden daarom flexibele service aan.

Gastvrij en servicegericht

Wij stemmen onze diensten op jouw wensen af en gaan servicegericht aan het werk voor het beste resultaat.

× Hoe kan ik je helpen?