Bel ons

Particuliere verhuizingen

Particulier verhuizen zonder zorgen

Zorgeloos verhuizen naar een nieuwe locatie is een prioriteit voor Daily Movers. Zo kan je ons inzetten voor een volledige verhuizing waarbij wij jouw inboedel inpakken, demonteren, verhuizen en in de nieuwe woning jouw inboedel en interieur geheel uitpakken en monteren. Via de online verhuisplanner boek je direct jouw verhuizing, en zie je meteen hoeveel het kost.

  • Ervaren verhuizers
  • Traplift of handyman beschikbaar
  • Onderhoud en reiniging voor de oplevering van jouw woning

Service. Daily Movers

Daily Movers is een verhuisbedrijf dat de verhuisservice hoog in het vaandel heeft staan. Verhuizen levert regelmatig veel stress op. Wij ontnemen dit graag door je te helpen in het verhuisproces. Onze verhuisexpertise zullen je op een professionele wijze ontzorgen. Heb je speciale wensen? Daily Movers heeft de expertise om je volledig op maat hierin te kunnen voorzien.

Vragen?

Bedankt voor jouw bericht
Jouw vraag is verzonden

Hét verhuisbedrijf voor een geheel ontzorgde verhuizing

Een kleine selectie uit onze verhuiswerkzaamheden

Verhuizen en opleveringsschoonmaak?

Bedankt voor jouw bericht
Jouw aanvraag is verzonden

Verhuizen met een glimlach

Ga je binnenkort verhuizen? Dan wil je uiteraard dat je spullen met de grootste zorg naar je nieuwe woning of bedrijfspand vervoerd worden. Wij verhuizen niet alleen, maar helpen je ook met het inpakken van de inboedel en het (gedeeltelijk) ontruimen van jouw woning. Uiteraard zetten we jouw inboedel op de gewenste plek in jouw nieuwe locatie.

Handyman of verhuislift nodig?

Wanneer je kiest voor Daily Movers, kies je voor échte service. Wij stellen jouw belangen voorop en bieden daarom flexibele service aan.

Gastvrij en servicegericht

Wij stemmen onze diensten op jouw wensen af en gaan servicegericht aan het werk voor het beste resultaat.

× Hoe kan ik je helpen?